Holland Golft

Noordwijk: Golf Centrum Noordwijk

Geen andere plaats in Nederland kent zo een rijke golfgeschiedenis als Noordwijk. Hierbij gaan de gedachten natuurlijk uit naar de vele Dutch Opens die werden gespeeld in de badplaats en naar de bekende namen die hier zegevierden.

De oprichting van Golf Centrum Noordwijk in het begin van de jaren negentig heeft bijgedragen aan de groei van de golfsport in zowel Noordwijk als in de nabijgelegen Bollenstreek. Het Golfcentrum maakte golf zichtbaar en bereikbaar voor een grote groep geïnteresseerden. De centrale ligging en de fraaie accommodatie hebben uiteraard bijgedragen aan het succes. Het resultaat is dat Golf Centrum Noordwijk tegenwoordig door het hele land bekendheid geniet onder golfers.

Golf Centrum Noordwijk heeft nog steeds als doel een breed publiek te interesseren in de golfsport. Daarom wordt er nauwkeurig zorg voor gedragen dat zowel de beginnende golfer als de ervaren spelers aan hun trekken komen. De Driving Range is van hoge kwaliteit en de 9 holes baan is interessant voor spelers van alle niveaus. Dit is één van de redenen dat de verschillende nationale jeugdteams van de NGF geregeld trainen op het Golfcentrum.

Klik hier voor onze contactgegevens.

 

GCN Collage.001